Contacteer ons

ALLE RAADPLEGINGEN ZIJN OP AFSPRAAK

Online

Je kan 24/7 online een afspraak maken bij:

of bekijk het groepsoverzicht voor de eerst beschikbare afspraak.

Telefonisch

Indien er geen afspraken meer openstaan kan u best even bellen, bij voorkeur tussen 08.00u en 10.30u, dan is onze praktijkassistente aanwezig. Verwittig tijdig indien u een gemaakte afspraak niet kan naleven zodat andere patiënten kunnen geholpen worden.

Indien u een afspraak voor meerdere personen wil, gelieve dan voor elke persoon afzonderlijk een afspraak vast te leggen.

Uw huisarts staat ook in voor spoedgevallen, hierdoor gebeurt het soms dat u toch nog even wat moet wachten ondanks uw afspraak.

Bedankt voor uw begrip.

Hier vind je meer info over:

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn steeds telefonisch aan te vragen, bij voorkeur tussen 08.00u en 10.00u. Vermeld steeds duidelijk uw naam, voornaam en adres en geef een bondige omschrijving omtrent de reden van uw oproep. Huisbezoeken zijn enkel voorbehouden voor patiënten die zich...

Resultaten opvragen

Voor het kort opvragen van resultaten kan u elke dag bellen tussen 12.00 en 13.00u. Voor een uitgebreide bespreking van uw resultaten, kan u best een afspraak maken. Zowel voor de arts als voor de patiënt is het storend als de raadpleging vaak onderbroken wordt.

Vertegenwoordigers

  De artsen ontvangen medisch afgevaardigden op maandag om 13 uur. Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden via het secretariaat. Gelieve hiervoor te bellen tussen 10 uur en 12 uur. 

Wachtdienst

Uw huisarts tracht zoveel mogelijk zelf in te staan voor spoedgevallen en hoogdringende oproepen. Bij afwezigheid en in het weekend kan u terecht op: 1733 

Interessante telefoonnummers

Antigifcentrum: 070 245245 Dringende hulp: 112 Niet Dringend ziekenvervoer: 105 Zelfmoordlijn: 1813 Awel (jongerentelefoon): 102

Huisartsenpraktijk De Watermolen

Pater Richard van de Wouwerstraat 15
3271 Zichem